Puf Puf Kabaran Mayalı Peynirli Pişi Tanımı Görüntülü

Felaket

New member
Puf Puf Kabaran Mayalı Peynirli Pişi Tanımı İçin Materyaller

  • 3 su bardağı ılık su
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı maya
  • 6,5 -7 su bardağı un
İçi için

  • Rendelenmiş peynir
Kızartmak için

  • Sıvı yağ
Puf Puf Kabaran Mayalı Peynirli Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Hamurumuz yapalım. Tüm hamur materyallerini yoğurma kabına alalım.
  2. Üzerine denetimli unu ekleyelim ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edelim.
  3. Hamurun üzerini kapatıp mayalanmaya bırakalım.
  4. Elimizi yağa batırıp mayalanan hamurdan mandalina büyüklüğünde kesimler koparıp tezgaha alalım toplam 23-25 adet pişi çıkacak.
  5. Bir kesim hamurdan alalım elimizi yeniden yağa batıralım hamuru elimizle bastırarak inceltelim.
  6. İçine 1 yemek kaşığı rendelenmiş peynir ekleyelim ve poğaça üzere kapatalım.
  7. Birinci beş adet hamura hal verelim hepsini açıp sonrasındasında kızartmanızı önermiyorum. Yoksa hamurlar fazlaca fazla tezgahta bekleyeceği için kendini salacaktır aslına bakarsan üretimi pek kolay.
  8. Hazır olan hamurları kızgın yağa atalım. Büyük bir kaşıkla yağdan alıp hamurların üzerini dökelim altını üstünü güzelce kızartalım.
  9. Servis tabağına alalım deneyeceklere şimdiden afiyet şifa olsun ???? detaylı imali görüntümde mevcut ????
Puf Puf Kabaran Mayalı Peynirli Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst