“Poster Veya Rüşvet Yok, İstiyorsanız Bana Oy Verin”: Nitin Gadkari

YaratıcıKalem

Active member
Bay Gadkari, Maharashtra’da bir yolun açılışı sırasında konuşuyordu.

Bombay:

Birlik Bakanı Nitin Gadkari, yaptığı işe duyduğu güvenin bir göstergesi olarak, gelecek yıl Lok Sabha seçimleri için herhangi bir poster veya pankart asmamaya karar verdiğini ve seçmenlere herhangi bir teşvik sunmayacağını söyledi. Bay Gadkari Maharashtra’da halka açık bir toplantıda şunları söyledi: “Size hizmet ettim. İsterseniz bana oy verin, istemiyorsanız oy vermeyin.”

Cumartesi günü Washim’de bir yolun açılışı sırasında konuşan Bay Gadkari, Marathi’de rüşvet vermeyeceğini söyledi (vermek) chai paani seçmenlere yolsuzluğa kapılmayacağını ve onların bulaşmasına izin vermeyeceğini söyledi.

“Bir sonraki Lok Sabha seçimleri için herhangi bir pankart veya poster asmamaya ve herhangi bir şey vermemeye karar verdim. chai paani. Bunu anlamayacaksın darşan Tanrıça Lakshmi’nin (kişinin para alamayacağını söylemenin halk dilindeki bir yolu) ve yerli ya da yabancı içki de alamayacaksın. “Yolsuzluğa kapılmayacağım ve sizin de buna kapılmanıza izin vermeyeceğim” dedi.

Karayolu Ulaştırma ve Karayolları Bakanı Bay Gadkari, Nagpur seçim bölgesinden Lok Sabha Parlamento Üyesidir.

Perşembe günü bakan, hükümetin yıl sonuna kadar ulusal otoyollarda çukur oluşmamasını sağlayacak bir politika üzerinde çalıştığını söylemişti. Bakanlık ayrıca yolların yapımını Yap-İşlet-Devret (YİD) modeliyle yapmayı tercih ederek bu tür projelerin daha iyi sürdürülmesini tercih ettiğini söyledi.

Yol inşaatı genellikle üç model kullanılarak yapılır: YİD, Mühendislik, Tedarik ve İnşaat (EPC) ve Hibrit Yıllık Gelir Modeli (HAM).

Haber ajansı, “EPC modunda inşa edilen yollar oldukça erken bakım gerektirirken, YİD modunda, müteahhit önümüzdeki 15-20 yıl boyunca bakım masraflarını üstlenmek zorunda kalacağını bildiği için yollar daha iyi inşa ediliyor.” PTI, Bay Gadkari’nin sözlerini aktardı.