Milica Denda: “Erkek ekibinden daha sonra biz de derbiyi kazanmak istiyoruz”

MizahSarrafi

Active member
Turkcell Bayan Futbol Harika Ligi B Kümesi 11. haftasında alanında oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray Petrol Ofisi Bayan Futbol Takımı’nda Sırp futbolcu Milica Denda, derbi hakkında basın mensuplarına konuştu. Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup eden erkek ekibinin akabinde kendilerinin de sarı-lacivertliler karşısında galibiyet almak istediklerini söyleyen Denda, “Bu hafta epeyce değerli maç var bizim için. Çok büyük bir derbi Türk futbolu için. Geçen hafta erkek grubu kazandı. Artık biz kazanmak istiyoruz. Birinci yarı Kadıköy’de biz kazanmıştık. Biz bu hafta iç alanda oynuyoruz bizim için büyük avantaj. Bu hafta idmanlarımız yaptık, hazırız ve bekliyoruz” formunda konuştu.

“Derbiye odaklandık”

Ligin 10. haftasında deplasmanda oynadıkları Trabzonspor karşılaşmasının güç geçtiğini aktaran Denda, “Kadromuz daha kuvvetli ve âlâ. Birinci maç düzgün geçti, biz kazandık. Trabzonspor deplasmanı her vakit hayli zordur. Artık bu hafta derbi maç var. Yalnızca bu maç için odaklandık” diye konuştu.

“Derbi ruhunu biliyorum”

Derbi oynamanın değerini bildiğini aktaran kaptan Denda, şu sözlerle açıklamasını tamamladı:”Bu Türkiye’de en büyük derbi. Ben yabancıyım fakat ruhu nasıldır biliyorum. Bu haftalarda her vakit herkes daha motive. İnşallah 3 puan burada kalır.”

Galatasaray Bayan Futbol Kadrosu ile Fenerbahçe Bayan Futbol Grubu, 15 Ocak Pazar günü saat 15.00’te Florya Metin Oktay Tesisleri’nde karşı karşıya gelecek.(İHA)