Meksika Donanması Gemi New York Köprüsü'ne, People Gölleri Direklere Asar

YaratıcıKalem

Active member
Hızlı okumalar

Özet yapay zeka oluşturulur, haber odası incelenmiştir.

Bir Meksika Donanması gemisi Brooklyn Köprüsü ile çarpıştı ve gemide 19 kişiyi yaraladı. Sosyal medyadaki Haberlar, direkleri onunla çarpışırken köprünün altında yelken açan Cuauhtemo gemisini gösterdi.

Yeni Delhi:

Cumartesi günü New York'taki Brooklyn Köprüsü'ne bir Meksika Donanması eğitim gemisi düştükten sonra en az iki kişi öldü ve 19 kişi yaralandı.

Kazanın birden fazla Habersu viral hale geldi, geminin ikonik köprüye çarpan üç direğinin tepesini gösteriyor ve tekne Doğu Nehri'nde yüzerken kısmi çöküyor.

Videolardan birinde, direkler köprünün güvertesine düşerken deniz koparıyor ve kısmi çöküyor olabilir.

Brooklyn köprüsünün büyük bir Meksika bayrağına sahip bir tekne tarafından canlı olarak sigara içilmesini izledim pic.twitter.com/r8ejkwaj2

– Nelson Slinkard (@thillielson) 18 Mayıs 2025
Mutlak bir şekilde çarpıcı bir modern metaforda, Meksika müziğini zorlayan bir gemi ve büyük bir Meksika bayrağını uçurmak Brooklyn Köprüsü tarafından yok edildi.

Ona telafi edemiyorumpic.twitter.com/aujy0q3ofb

– Benny Johnson (@Bennyjohnson) 18 Mayıs 2025
Brooklyn köprüsünün büyük bir Meksika bayrağına sahip bir tekne tarafından canlı olarak sigara içilmesini izledim pic.twitter.com/r8ejkwaj2

– Nelson Slinkard (@thillielson) 18 Mayıs 2025

Sosyal medyadaki görseller, insanların direklere asıldığını gösterdi.

Bir tanık, Associated Press'e verdiği demeçte, “Biraz sarkan gördük ve uğultu ya da gözlerimi savaşırsa ya da gözlerimi yakınlaştıramadım ve telefonumuzda yakınlaştırabildik ve en azından ön plandan olduğu gibi koşumdan sarkan bir şey vardı.

New York Belediye Başkanı Eric Adams bir basın toplantısında 19 kişinin yaralandığını, dördü ciddi bir şekilde söyledi. Yetkililer, tüm yaralanmaların gemide gerçekleştiğini söyledi.

Meksika Donanması, yaklaşık 297 feet uzunluğunda ve 40 feet genişliğinde akademi eğitim gemisi olan Cuauhtemoc'un, Brooklyn Köprüsü'nün yolculuğuna devam etmesini engelleyen bir kazada hasar gördüğünü söyledi.

İspanyolca, “Donanma Sekreteri, personelin güvenliğine olan bağlılığını, operasyonlarında şeffaflık ve Meksika Armada'nın gelecekteki memurları için mükemmel eğitimi yeniliyor” diye yazdı.

Geminin, öğrencilerin eğitimini bitirmek için Deniz Askeri Okulu'ndaki derslerin sonunda her yıl yola çıktığı bildiriliyor. Bu yıl, 6 Nisan'da 277 kişiyle Meksika Limanı Acapulco'dan ayrıldı ve Kingston, Jamaika da dahil olmak üzere 15 ülkede 22 limanı ziyaret etmesi planlandı; Havana, Küba; Cozumel, Meksika; ve New York.

İzlanda Reykjavik'e gitmeyi planlamıştı; Bordeaux, Saint Malo ve Dunkirk, Fransa; ve Aberdeen, İskoçya, diğerlerinin yanı sıra, toplam 254 gün, 170'i denizde.

((Ajans girdileriyle)))