Mayasız Yalnızca 1 Bezeyle Puf Puf Yağ Çekmeyen Lezzetli Pişi Görüntülü

Felaket

New member
Mayasız Yalnızca 1 Bezeyle Puf Puf Yağ Çekmeyen Lezzetli Pişi Tanımı İçin Gereçler

  • 1 su bardağı yoğurt
  • 2.5 su bardağı un
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 kase peynir
  • Sıvı yağ
Mayasız Yalnızca 1 Bezeyle Puf Puf Yağ Çekmeyen Güzel Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Yoğurt, tuz, un ve kabartma tozu karıştırılır ve hamur yoğurulur. (un denetimli eklenmeli ve hamurun kıvamı ele yapışmayacak fakat sert olmayacak biçimde olmalı.
  2. Hamur un sayesinde açılır ve şişe yahut çaydanlık kapağı ile kesilir.
  3. İçine peynir koyulur ve katlanarak bir çatalla yan taraflar sıkıştırılır.
  4. Bütün bezelere birebir süreç uygulanır. ( yapılan böreklerin üstü örtülürse kabuk bağlanması önlenir. ).
  5. Kızdırılmış yağda orta ateşte kızartılır.
  6. Deneyen herkese afiyet olsun. Bu ve öbür tariflerimin ayrıntılı anlatım görüntüleri için lezzetlitaam youtube kanalıma beklerim.
Mayasız Yalnızca 1 Bezeyle Puf Puf Yağ Çekmeyen Lezzetli Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst