Mario Balotelli, İtalya Ulusal Kadrosu’na dönmenin hayalini kuruyor

MizahSarrafi

Active member
Adana Demirspor’un yıldız golcüsü Mario Balotelli, Dünya Kupası play-off’larında çaba edecek olan İtalya Ulusal Grubu’nda forma giymek istediğini deklare etti.

OCW Sport’a konuşan Balotelli, Ulusal Gruba dönmeye hazır olduğunu belirterek, “Son iki buçuk yılın akabinde kendimi yeterli hissediyorum. Ulusal gruba dönmeye hazır hissediyorum. Bu bir hayal. Mart ayında ekibe çağrıldığımı bilseydim, Türkiye’den yürüyerek oraya giderdim.” tabirlerinde bulundu.

“Mancini ile fazlaca düzgün bir bağlantım var”

İtalya Ulusal Kadrosu’nun teknik yöneticisi Roberto Mancini hakkında da konuşan golcü futbolcu “Mancini ile epeyce güzel bir ilgim var ve bu her vakit bu biçimde oldu. Ulusal ekibe dönebilmem için benden ne istediğini söylemesi gerekiyor ve ben de bu istediğini yapacağım.” açıklamasını yaptı.

Mancini’nin kendisini niye Ulusal Ekibe çağırmadığı ile ilgili olarak ise çabucak hemen o düzeyde olmadığının altını çizerek, “Çağırmadı zira potansiyelimi biliyor ve ben çabucak hemen o düzeyde değilim. Artık, kondisyonun tepesine ulaşmak için Mart’a kadar vaktim var. Buraya çağrılmadığım için şikayet etmeye gelmedim. En düzgün durumumdan epeyce uzakta değilim, yalnızca çalışmam gerekiyor.” kelamlarını söylemiş oldu.

“İtalya’dan gelen teklifleri reddettim”

Adana Demirspor’a transferi hakkında konuşan Balotelli, “Türkiye’ye gelmedilk evvel İtalya’dan gelen teklifleri reddettim” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Balotelli’nin kardeşi Enock Barwuah da golcü futbolcunun İtalya için ülkü bir tercih olabileceğini belirtmişti.