Kurumsal çalışan Bengaluru ile ilgili sorunları listeler

YaratıcıKalem

Active member
Su kalitesi zayıf ve “birey aracılığıyla daha az özel alan” olduğunu eklediler. Kuzey ve Güney Hintliler arasındaki fark edilebilir bölünme “her gün deniz olabilir.”

Bengaluru'nun yüksek nüfus yoğunluğu, Noida'daki karşı daha açık alanlara kıyasla aşırı yurtdışını buldular. “Noida'dan çıkmaya gerçekten pişmanım,” dediler.

Post, benzer bir hareketi düşünerek başkaları için bir dikkatle sona erer: “Kendinize biraz zaman verin ve düşün” hareket etmeye değer mi? “

İşçi, kirliliğine rağmen Noida'nın “en iyi Tier-1 Şehri” olduğuna inanıyordu.

Noida'dan gönderiler
Reddit Topluluk
Reddit Post kullanıcılar arasında tartışmaya yol açtı.

Bir kullanıcı, ebeveynlerine yakın olmak için Bengaluru'dan Noida'ya taşındıklarını ve bunun en iyi karar olduğuna inandığını söyledi. Kullanıcı, “Bence özlediğim tek şey Bengaluru'daki arkadaşlarım. Aksi takdirde, Noida'ya taşınmanın en iyi karar olduğunu hissediyorum. Çok kurtardı ve stres. İnsanlar Noida'nın Bengaluru ile karşılaştırıldığında Noida'da güvensiz ama çok daha güvenli olduğunu söylüyor.”

Başka bir kullanıcı, bölgesel önyargılar nedeniyle Bengaluru'da Unkome hissetmekle mücadelelerini paylaştı. “Irkçı açıklamalar, kendi ülkemle kabul edildiğini hissetmemi çok zorlaştırdı. Ülkenin 'daha düşük' inek kemeri kısmından nasıl olduğumu ve insanların bana baktığını hissettim. Bengaluru'da bir ev satın alabildiğimi hissettim ama evi arayamadım gibi hissettim.”

Bengaluru'yu bu ülkedeki “en planlanmamış şehir” olarak tanımlayan bir kullanıcı, “Orada çalışan hiçbir şey, yollar, uçurumlar, metroları kaotik bir döngüde söyledi.

Şehrin altyapı mücadelelerini kabul eden ve onları hızlı ama planlanmamış büyümeye atfeten yerel bir sakininin yorum yapıldı. “Bir Bangalorean olarak, ayrılma kararınıza katılıyorum. Daha küçük bir şehir ve evet hızla planlanmamış, üzgünüm, ayrımcılığa uğradığınız için üzgünüm.” Kullanıcı öyle ekledi ki, eylemleri enttiire topluluğunun itibarını artıran birkaç kişi.

Genel olarak, işçinin deneyimi, bir iş için yeniden yerleştirilmeden önce bir dizi faktörü düşünmenin önemini vurgulamaktadır. Birçok şehir büyük kariyer fırsatlarına sahip olsa da, herkesin tercihlerine uymayabilir ve maaş zammlarını yaşam kalitesine karşı tartma ihtiyacını güçlendirebilirler.