Felaket
New member
Krep Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 2 adet yumurta
- 1 çay kaşığı tuz
- 2 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1.5 su bardağı un
Not EkleTarifi Yazdır
- ilk vakit içinderda yumurtalarımız ve tuzumuzu karıştırma kabına alıp uygunca çırpıyoruz.
- Ardından sıvı olan gereçlerimizi ekleyip karıştırıyoruz.
- Son olarak da unumuzu ekleyip kıvamını alana kadar karıştırıyoruz.
- Krep tavamızı hafifçeçe yağlayıp karışımımızdan döküyoruz gerili önlü pişiriyoruz, bu süreci karışım bitene kadar sürdürüyoruz.
- Peynir ve reçel sürüp yemeye bayılıyoruz biz, siz isterseniz çikolatayla da tüketebilirsiniz.Kahvaltıya incecik krepleriniz hazır, afiyet bal olsun ????.