Jeffrey Epstein'ın Ortağı Adada Çıplak Yüzdü, Kızlara Masaj Yaptırmaya Zorlandı: Rapor

YaratıcıKalem

Active member
Bu faaliyetlere katılan askerlerden Ghislaine Maxwell “çocukları” olarak söz ediyordu.

Yeni açıklanan belgeler, gözden düşmüş İngiliz sosyetesi Ghislaine Maxwell'in Jeffrey Epstein'ın özel adasındaki faaliyetleriyle ilgili şok edici ayrıntıları ortaya koyuyor.

Daily Mail'in haberine göre ifadede, Bayan Maxwell'in çıplak yüzdüğü ve çeşitli zorlayıcı durumlarda ona masaj yaptırmak için acemilere çağrıldığı iddia ediliyor.

Bu faaliyetlere katılan askerler Bayan Maxwell tarafından “çocukları” olarak anılıyordu.

Bayan Maxwell'in işe aldığı 20 yaşındaki öğrenci Johanna Sjoberg, çiftle yapılan her masaj seansı için kendisine 200 £ tazminat ödendiğini açıkladı. Ayrıca Epstein ile açık faaliyetlerde bulunduğunda ödemenin 100 £ arttığını da açıkladı.

Bayan Sjoberg, 2016 yılındaki ifadesinde Bayan Maxwell'e yaklaşık beş ila on masaj yaptırdığını ve bu masaj sırasında Bayan Maxwell'in havlu altında çıplak olduğunu belirtmişti. Bir keresinde Bayan Sjoberg, Epstein'ın masaj sırasında odaya girdiğini ve Bayan Maxwell'e uygunsuz bir şekilde dokunduğunu hatırlıyor. Şöyle dedi: “Ona ve Jeffrey'e masaj yaptığım bir anı hatırlıyorum [Epstein] odaya geldi ve adam ona cinsel bir şey yaptı, ister onu okşamak ister kıçına tokat atmak falan olsun, kadın da utanmış gibi onu başından savdı.”

Bayan Maxwell'in havuz kenarında hiç çıplak ya da üstsüz olup olmadığı sorulduğunda Bayan Sjoberg hatırlayamadı ancak okyanusta yüzerken çıplak olduğundan bahsetti.

Epstein yaptığı masajlardan bahsederken, o zamanın “yüzde 25 ila 50'sinin” çıplak olduğunu söyledi. Ancak Bayan Sjoberg, Bayan Maxwell'in kendisine hiçbir zaman cinsel açıdan davranmadığını açıkladı.

Johanna Sjoberg, Epstein'ın adasına en az üç kız getirmeyi kabul ettiğini ve Bayan Maxwell'in onu bunun için maddi olarak ödüllendirdiğini açıkladı. Bayan Sjoberg şöyle açıkladı: “Bir restoranda birlikte çalıştığım bir kızı getirdim. Ve Ghislaine'in onu buraya getirmem için bana para verdiğini hatırlıyorum; Ancak onu asla gelmeye çağırmadılar.”

Başka bir kızın Epstein'la etkileşimi hakkında çarpıcı ayrıntılar vererek şöyle anlattı: “Bir noktada gömleğini kaldırdı ve sütyenini ortaya çıkardı, o da onu yakalayıp aşağı çekti.”

Diğer rahatsız edici ayrıntılarda Bayan Sjoberg, Ghislaine Maxwell ile adadaki kızlar arasındaki dinamiklere ilişkin ek bilgiler verdi. Bayan Sjoberg'e göre Ghislaine Maxwell yatmadan önce bütün kızları öpüyor ve onlardan “çocukları” diye bahsediyordu. Ayrıca Bayan Sjoberg, Bayan Maxwell'in sık sık başka kızların da orada bulunmasının kendisini cinsel baskılardan kurtardığını söylediğini iddia etti.

Daha önce yayımlanan belgelerde Bayan Sjoberg, Epstein için çalışmaya 2001 yılında 20 yaşındayken Bayan Maxwell tarafından kişisel asistan olarak işe alındığını ifade etti. Derhal cinsel eylemler gerçekleştirmeye zorlandığını iddia etti.

Ghislaine Maxwell Aralık 2021'de suçlu bulundu ve şu anda 20 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya. Jeffrey Epstein'ın cinsel istismar amaçlı kadın ve kız kaçakçılığı yapmasına yardım etmekten suçlu bulunmuştu.