Jason Denayer Lyon’dan ayrılıyor! Maaş talebi sorun çıkardı

MizahSarrafi

Active member
2018 yılında Lyon’a transfer olduktan bu yana Fransız grubunun savunmadaki kilit isimlerinden biri olan Jason Denayer, dönem sonu kadrodan ayrılabilir.

Fransız basınında yer alan habere bakılırsa kontratı dönem sonu bitecek olan Denayer ile Lyon yeni kontrat görüşmelerinde muahededen hayli uzak. Belçikalı stoperin yüksek maaş talebi niçiniyle Fransız grubu, oyuncunun kontratını uzatmaya sıcak bakmıyor.

Denayer kalmak istiyordu

Jason Denayer daha evvel Kasım ayında yaptığı açıklamalarda kadroda kalmak istediğini lisana getirerek,”Menajerlerim kulüple görüşüyor. Ben hala bekliyorum ve kontratımı uzatmak istiyorum. Şu an için fazla ilerleme kaydedemedik. Ortak bir mutabakata varmaya çalışıyoruz. Başarırsak dileğim kulüpte kalmak.” kelamlarını söylemişti.

Lyon kulübünün lideri birkaç hafta evvel gerçekleştirdiği bir konuşmada ise Denayer’in mukavele uzatma görüşmeleri hakkında, “Hala mukavelesini uzatma bahtımız var.” demişti.

Daha evvel Galatasaray forması da giyen 26 yaşındaki savunma oyuncusu 2018 yılından bu yana Lyon’da uğraş ediyor. Bu dönem 17 maça çıkan Denayer, grubu ismine 3 gol ve 1 asistlik katkı vermiş durumda.