James Rodriguez’den Rafa Benitez’e olay kelamlar: Bana güvenmek istemedi

MizahSarrafi

Active member
Dönem başında Everton’dan ayrılıp Al-Rayyan’a transfer olan James Rodriguez, İngiliz takımının eski teknik yöneticisi Rafa Benitez hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Daily Mail’de yer alan habere bakılırsa katıldığı bir Twitch yayınında konuşan James Rodriguez, Rafa Benitez’in kendisine güvenmediğini lisana getirerek, “Everton’da daha uzun müddet kalmak isterdim. Harika bir kulüp, taraftarlar inanılmaz lakin bana güvenmek istemeyen bir antrenör karşılaştım. Orada olmak istedim. Ne yazık ki, antrenör bana güvenmek istemedi.” dedi.

Everton’a geri dönecek mi?

Everton’a geri dönme ihtimali hakkında da konuşan Kolombiyalı yıldız, “Geri dönerdim. niye olmasın, her şeyi bıraktım, her vakit idman yaptım, çalıştım ve Everton hayran kitlesi fazlaca büyük ve kadrosu hayli uygun destekliyorlar.” kelamlarını sarf etti.

“Hepimiz James’in kalitesini biliyorduk”

James Rodriguez’in Everton’dan arkadaşı Richarlison, geçtiğimiz günlerde TNT Sports’a futbolcu ve Rafa Benitez içinde yaşananalar hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Brezilyalı futbolcu, “Olimpiyatlardan döndüğümde, ne kadar koştuğuna ve kendini idmanlara ne kadar adadığına ben bile şaşırdım. daha sonra, ansızın antrenör planlarında onun olmadığını söylemiş oldu. Kimse bir şey anlamadı. Küme üzerinde ağır bir yük oldu zira hepimiz James’in kalitesini biliyorduk.” sözlerinde bulunmuştu.

2020’de Real Madrid’den ayrılıp Everton’a transfer olan James Rodriguez, bu dönem başında ise Everton’da yaşanan gelişmeler niçiniyle Al-Rayyan’ın yolunu tutmuştu.