Hull City’de Acun Ilıcalı’dan transfer atağı! En az 8 oyuncu…

MizahSarrafi

Active member
Hull City’nin sahibi olan Acun Ilıcalı, kulübün taraftarlarıyla bir ortaya geldi. ‘Nick Barmby ve Acun Ilıcalı ile bir akşam’ programı Hull City’nin Youtube kanalından canlı yayınlandı. Programda gazeteci Rob Palmer moderatör olarak yer aldı.

Programda Acun Ilıcalı, Hull City hakkındaki planlarını deklare etti.

Ilıcalı’nın açıklamaları şu biçimde:

“Hull City Türkiye’de epeyce büyük hatta mega ilgi görüyor. Hull City’nin Türkiye’ye giderek hazırlık maçı yapmasını planlanıyoruz. Futbolcu Kean Lewis-Potter’ın oynamak istediği sürece grupta kalmasını istiyoruz. Gençleri yetiştirecek heyecan verici bir akademiyi hayata geçirmek istiyorum.”

Transfer sinyali

“Kadroyu güçlendirmek için yazın en az 8 transfer yapacağız. Ekip hakkında kararları almak için teknik yönetici Şota Averladze’ye inancımız tam. Gelecek dönem kadroda deneyimli forvet ya da forvetler olacak.”

“Yerel medya ile bağlantısı hayli önemsiyorum. Yereldeki çocukları desteklemek için kampanyalar yapılacak. Statta daha epeyce rock konseri düzenlenecek. Bunun için bir Türk bira markasıyla bağlantı yapılıyor. Alandaki rugby işaretlerini sevmiyorum. Rugby ile futbol alanının birebir olmasını sevmiyorum. Bayan futbol ekibi kurabilirim.”

Ajansspor