YaratıcıKalem
Active member
Hindistan vs İngiltere 5. Test 1. Gün CANLI Puan Kartı: İngiltere vuruş yapmayı tercih ediyor© AFP
Hindistan – İngiltere Canlı Skoru, 5. Test Maçı 1. Gün: Zak Crawley ve Ben Duckett İngiltere'ye Hindistan karşısında istikrarlı bir başlangıç yaptı. İkili, İngiltere'ye baştan itibaren ivme kazandırmak için iyi bir ortaklık kuruyor. Öte yandan Jasprit Bumrah, Mohammed Siraj ve diğerleri Hindistan için bazı önemli kaleleri gözetliyor. İngiltere kaptanı Ben Stokes kurayı kazandı ve Dharamsala'daki beşinci Testte Hindistan'a karşı vuruş yapmayı seçti. İngiltere'den Jonny Bairstow ve Hindistan'ın çok yönlü yıldız oyuncusu Ravichandran Ashwin'e 100. Test şapkaları teslim edildi. Hindistan'da genç vurucu Devdutt Padikkal ilk Test şapkasını kazandı ve Rajat Patidar'ın yerine seçildi. (CANLI PUAN KARTI)
CANLI GÜNCELLEMELER: Hindistan – İngiltere Canlı Skor | IND vs ENG Dharamsala'dan Doğrudan Canlı Yayın
Bu makalede bahsedilen konular
Hindistan – İngiltere Canlı Skoru, 5. Test Maçı 1. Gün: Zak Crawley ve Ben Duckett İngiltere'ye Hindistan karşısında istikrarlı bir başlangıç yaptı. İkili, İngiltere'ye baştan itibaren ivme kazandırmak için iyi bir ortaklık kuruyor. Öte yandan Jasprit Bumrah, Mohammed Siraj ve diğerleri Hindistan için bazı önemli kaleleri gözetliyor. İngiltere kaptanı Ben Stokes kurayı kazandı ve Dharamsala'daki beşinci Testte Hindistan'a karşı vuruş yapmayı seçti. İngiltere'den Jonny Bairstow ve Hindistan'ın çok yönlü yıldız oyuncusu Ravichandran Ashwin'e 100. Test şapkaları teslim edildi. Hindistan'da genç vurucu Devdutt Padikkal ilk Test şapkasını kazandı ve Rajat Patidar'ın yerine seçildi. (CANLI PUAN KARTI)
CANLI GÜNCELLEMELER: Hindistan – İngiltere Canlı Skor | IND vs ENG Dharamsala'dan Doğrudan Canlı Yayın
Mart07202409:51 (IST)
IND vs ENG Live: Siraj'dan veda
Mohammed Siraj mükemmel bir vuruş yaptı ve muhteşem hızıyla İngiltere'nin ilk açılış takımını sıkıntıya soktu. Bir önceki turunda, Hindistan umutsuzca ilk kalesini hedeflediği için yalnızca bir koşuyu kabul etti. Zak Crawley ve Ben Duckett ikilisi acele etmiyor ve İngiltere'yi yavaş yavaş oyunda öne geçiriyor.
Mart07202409:40 (IST)
IND vs ENG Canlı: İngiltere istikrarlı bir başlangıç yapıyor
İngiltere, beşinci Testin 1. Gününde Hindistan'a karşı istikrarlı bir başlangıç yaptı. Jasprit Bumrah'ın ilk over'inde Zak Crawley ve Ben Duckett ikilisi üç sayı attı. Mohammed Siraj'ın ikinci vuruşunda Crawley sınıra ulaştı. İkili sahayı analiz ediyor ve oyunda dikkatli bir şekilde ilerliyor.
Mart07202409:30 (IST)
IND vs ENG Canlı: Devam ediyoruz
Hindistan ile İngiltere arasındaki beş maçlık serinin beşinci ve son Testi başlıyor. İngiltere adına Zak Crawley ve Ben Duckett işlemleri başlattı. İkili, İngiltere'nin 1. günde harika bir başlangıç yapmasını sağlamak için güçlü bir ortaklığa imza atıyor. Öte yandan, Hindistan adına tempolu Jasprit Bumrah bowling oynayarak ilk sırayı alacak.
Mart07202409:13 (IST)
IND vs ENG Live: Patidar sakatlık nedeniyle oyundan çıktı
BCCI, “Rajat Patidar, Hindistan Takımının 6 Mart 2024'teki antrenman seansı sırasında sol ayak bileğinden darbe aldı. Maçın sabahında ağrıları vardı ve 5. Test için seçilemedi” dedi.
Mart07202409:12 (IST)
IND vs ENG Canlı: İngiltere'nin Oynayan XI'i
İngiltere (Oyuncu XI): Zak Crawley, Ben Duckett, Ollie Pope, Joe Root, Ben Stokes(ş), Jonny Bairstow, Ben Foakes(f), Tom Hartley, Shoaib Bashir, Mark Wood, James Anderson
Mart07202409:11 (IST)
IND vs ENG Canlı: Hindistan'ın Oynayan XI'i
Hindistan (Oynuyor
Mart07202409:11 (IST)
IND vs ENG Live: İşte Rohit Sharma'nın kura atışında söyledikleri
“İlk vuruşu da biz yapardık. Bu seriyi şu ana kadar çok iyi bir şekilde tamamladık ve iyi bir bitirme fırsatı yakaladık. Bu seride önceki maçlara göre bu sahada daha iyi bir sıçrama olmalı. Vuruş yapmak için iyi bir saha ve ben bu kadar kötüleşeceğini sanmıyorum. Ash, Hint kriketinin gerçek bir yiğidiydi. Onun, ülkesi ve ailesi için çok gurur verici bir an. Bu sihri yapması için onu destekleyeceğiz. Bumrah geri döndü, Akash Deep kaçırdı. Devdutt Padikkal, Patidar'ın dün akşam sakatlanmasıyla ilk maçına çıktı.”
Mart07202409:10 (IST)
IND vs ENG Live: İşte Ben Stokes'un kura atışında söyledikleri
“Bir sopamız olacak. Muhtemelen bu sahaya bakarken bir sopanız vardır. Bu, ülkemizi temsil etmek için başka bir fırsat. Harika! Jonny şimdiye kadarki en iyi tüm format oyuncularımızdan biri. 100 Test sayısı onun kararlılığını gösteriyor. Güzel an a “Birkaç dakika önce şapkayı aldığında. Bizim için bir değişiklik. Mark Wood içeri giriyor.”
Mart07202409:03 (IST)
IND vs ENG Canlı: Atış
İngiltere kaptanı Ben Stokes kurayı kazandı ve Dharamsala'daki beş maçlık serinin beşinci ve son Testinde Hindistan'a karşı vuruş yapmayı seçti.
Mart07202409:02 (IST)
IND ve ENG Canlı: Satış Konuşması raporu
Nick Knight ve Sanjay Manjrekar, “Saha tam bir kemerli gibi görünüyor. Dış saha mükemmel ve aynı zamanda küçük bir zemin. Sopa ve top arasında iyi bir rekabet olmalı” diye düşünüyor.
Mart07202409:01 (IST)
IND vs ENG Canlı: Padikkal için İlk Maç
Taraftarlar iki yıldız oyuncunun 100. Test şapkasını aldığını göreceği için bugünkü maç her açıdan tarihi bir maç. Öte yandan, genç vurucu Devdutt Padikkal'in de Hindistan adına ilk Test şapkasını almasıyla özel bir an daha geldi. Şapkayı Ravichandran Ashwin kendisine devretti.
Mart07202408:57 (IST)
IND vs ENG Canlı: Jonny Bairstow 100. Test sınırını aldı
Dharamsala'dan gelen son görsellere göre, yıldız kaleci-vurucu Jonny Bairstow 100. Test şapkasını aldı. Agresif vurucunun 100 Test maçında İngiltere'yi temsil etmesi gurur verici bir an. Bairstow, İngiltere'nin usta vurucusu Joe Root'tan şapkayı aldı. Artık bugünkü maçta muhteşem bir performans sergilemeyi hedefleyecek.
Mart07202408:52 (IST)
IND vs ENG Live: Hindistan seriyi galibiyetle bitirmeyi hedefliyor
Hindistan, beş maçlık seriyi şimdiden 3-1'lik tartışmasız bir üstünlükle perçinledi. Artık seriyi beşinci ve son Testte İngiltere karşısında bir galibiyetle bitirmeyi hedefleyecekler.
Mart07202408:01 (IST)
Hindistan – İngiltere 5. Test CANLI: Ashwin, Bairstow için Dönüm Noktası Anı
Merhaba, Dharamsala'dan Hindistan ile İngiltere arasındaki 5. Testin 1. Gününe ilişkin canlı yayınımıza hoş geldiniz. Bugün 100. Testlerini oynayacak olan Hindistan'dan Ravichandran Ashwin ve İngiltere'den Jonny Bairstow için bu, dönüm noktası niteliğinde bir gün. Ancak bunlardan yalnızca biri zirveye çıkacak!
Bu makalede bahsedilen konular