Gaziantep ALG Spor’dan 9-0’lık galibiyet!

MizahSarrafi

Active member
Gaziantep ALG Spor, Turkcell Bayan Futbol Üstün Lig ‘in 2. haftasında İlkadım Belediyesi Yabancı Pazarspor’u ağırladı. Batur Alanı’nda oynanan maçta ALG Spor, İlkadım Belediyesi bayan futbol ekibini 9-0 mağlup etti. Samsun takımı karşısında sarı-grili ekibin gollerini Kristina, Ruth, Ebru (2), Medine, Mariem, Kezban, Ecem ve Ece Tekmen attı. Taraftarların ağır ilgi gösterdiği maçta ALG Spor, rakibini farklı yenerek ligdeki birinci galibiyetini aldı.

Lider Ali Gözcü tebrik etti

İlkadım Belediyesi karşısında alınan farklı galibiyetin akabinde Lider Ali Gözcü grubu tebrik etti. Gözcü, “İlk hafta galibiyeti kaçırmıştık lakin lig uzun maraton biz ipi göğüsleyeceğiz. İlkadım Belediyesi karşısında hoş oyunla farklı galibiyete imza atan teknik grup ve oyuncularımızı kutluyorum” dedi.

“Daha âlâ bir ALG Spor izlettireceğiz”

İlkadım Belediyesi karşısında alınan farklı galibiyetin akabinde kısa bir açıklama yapan teknik yönetici Hasan Vural, “Oyuncularımı çabalarından ve aldıkları farklı galibiyetten dolayı kutluyorum.. Uygun uğraş ettiler ve hafta içi çalıştığımız taktiği harfiyen uyguladılar. 4-5 hafta daha sonra daha uygun bir ALG Spor izlettireceğiz inşallah. Emeği geçen herkese ve bize takviye veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. (İHA)