Galatasaray’da Ömer Bayram’dan flaş paylaşım

MizahSarrafi

Active member
Galatasaray ‘ın Göztepe ‘yi deplasmanda 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada niye olduğu penaltı sebebiyle tenkitlere maruz kalan Ömer Bayram, toplumsal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Ömer Bayram paylaşımında şu tabirlere yer verdi:

“Hepimiz hayatta, elimizde olmadan istemediğimiz yanlışlar yapabiliriz. Bu yanlışlar kimi vakit hem kendimizin birebir vakitte diğer insanların üzülmesine sebep olabilir. İstemediğimiz sonuçlar ortaya çıktığında ise asıl bakılırsavimiz o yanılgıyı telafi etmek için gayret göstermektir. Ümitsizliğe kapılıp pes etmek değil. Futbol da tıpkı hayat üzere sürprizlerle dolu bununla birlikte da yanılgılara fazlaca açık bir oyun. Üzülerek lisana getiriyorum fakat maalesef ben de dün akşam oynadığımız oyunda, yaptığım bir kusur kararı ekibime bir penaltı kaybı yaşattım. Ekip arkadaşlarımın gösterdiği gayret ve süper özveri ile bu yanılgıyı telafi etmeyi başarabildik. Bizler Galatasaraylıyız, biz Galatasarayız.. Ulu taraftarımızın dayanağıyla kocaman bir aileyiz. Tarihimizde olağanüstü bir gurur ve eşsiz muvaffakiyetler var. Bu büyük topluluğun kaptanlarından biri olabilmenin verdiği mükemmel gurur ve getirdiği büyük sorumluluğu da göz önüne alarak şunu söyleyebilirim ki şu anın tersine, bir daha Galatasaray’a yakışır bir duruma gelebilmek için elimizden gelenin en uygununu yapacağız. Bunu ulu taraftarımıza ve büyük kulübümüze borçluyuz. Tüm kalbimle ve azmimle söylüyorum, hoş günlerimiz epeyce yakında..”

Ömer Bayram’ın paylaşımı biçimde: