Felaket
New member
Etli Pide Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 500 gr kemiksiz kırmızı et
- 5 adet yeşil biber
- 3 adet kuru soğan
- 4 adet domates
- Yarım demet maydanoz
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- Yarım yemek kaşığı domates salçası
- Yarım yemek kaşığı karabiber
- Yarım yemek kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- Yarım yemek kaşığı tuz
- 1 çay bardağı sıvı yağ
Not EkleTarifi Yazdır
- Et minik minik doğranır, kaba alınır.
- Üzerine rondodan çekilmiş biber soğan ve domates eklenir.
- Maydanoz, salça ve baharatlar eklenir.
- İyice karıştırılır sıvı yağ eklenip.
- Taş fırına gdolayılür. Bende taş fırına götürdüm.