Erwin Koeman emekli olduğunu deklare etti

MizahSarrafi

Active member
Ülkemizde bir devir Fenerbahçe ‘yi de çalıştıran Erwin Koeman, emekliye ayrıldığını deklare etti.

En son İsrail takımlarından Beitar Jerusalem’i çalıştıran Erwin Koeman, kulüpten yapılan açıklamaya nazaran teknik yöneticilik mesleğine son verdi.

Kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Koeman, şahsi sebeplerden dolayı bu sonucu verdiğini lisana getirerek şu açıklamalarda bulundu:

“Betar Jerusalem futbol kulübüne geldiğimden beri, bu yere ve buranın insanlarını hayli sevdim. Fakat her ne kadar devam etme arzum olsa da şahsi niçinler sebebiyle artık durmak zorundayım. Benim için zordu, fakat kulüp lideri Eli Ohana ile konuştum ve ona sonucumı bildirdim ve o da kabul etti. Ayrıyeten teknik yönetici olarak da kalıcı bir biçimde emekli olma vaktim geldi. Eminim bu olağanüstü kulüp hak ettiği yere geri dönmek için saha ortasında ve haricinde yanlışsız yolu bulacaktır. Sonsuza kadar sarı ve siyahın hayranı olarak kalacağım ve herkese tekrar teşekkür etmek istiyorum.”

Erwin Koeman, 2018/19 döneminde Phillip Cocu’nun akabinde kısa bir süre için Fenerbahçe’yi de çalıştırmıştı.