En Pratik En Kolay Simit Poğaça Tanımı

Felaket

New member
En Pratik En Kolay Simit Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 100 gram tereyağ
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı sirke
  • Yarım çay bardağını az geçkin yoğurt
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1.5 çay kaşığı tuz
  • 3-4 su bardağı un
  • Kaşar peyniri
Üzeri için;

  • 5 yemek kaşığı pekmez
  • Yarım çay bardağı su
  • Susam
En Pratik En Kolay Simit Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Tüm gereçleri karıştırıp yoğuruyoruz.
  2. Yumuşak bir hamur elde ediyoruz.
  3. Mayalanma bekleme müddeti yok.
  4. Unu denetimli atmanızı öneririm.
  5. Hamurlarımızı orta uzunluk portakal boyutunda yoğurup içine ufak dilimlenmiş 2- 3 dilim küp kaşar koyup tekrar yuvarlak halime getiriyoruz.
  6. Ayrı bir yerde üzeri için olan gereçleri karıştırıp simit poğaçamızı büsbütün bu pekmez sulu harç ile ıslatıyor daha sonrasında susam ile her yerini kaplıyoruz.
  7. Ben hem kavrulmuş hem kavrulmamış susam tercih ettim.
  8. Tercih size kalmış istediğiniz malzemeyi içine koyabilirsiniz.
  9. 175 derecede kızarana kadar pişirelim.
Herkese afiyet olsun
🙂
tanımımı deneseniz yahut beğenirseniz fotoğraf ve yorum atmanız ricamdır. Yeterli günler
🙂
????.

En Pratik En Kolay Simit Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst