Denizlispor Kaptanı Oğuz Yılmaz: Daima birlikte bu durumun üstesinden geleceğiz

MizahSarrafi

Active member
Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında alanında Eyüpspor ile karşılaşacak olan Denizlispor ‘da kaptan Oğuz Yılmaz ve orta saha oyuncusu Muhammed Gönülaçar basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Grup kaptanı Oğuz Yılmaz, ligde uygun bir pozisyonda olmadıklarını söyleyerek, “Bunun farkındayız ve ekibimizde burayı hak etmiyor. Tahminen de içimizde olan performansı gösteremedi lakin bugüne kadar. Yeni gelen hocamızla âlâ bir hava yakaladığımızı düşünüyorum ben, idmanlardan da fazlaca muhakkak oluyor bu epey düzgün çalışıyoruz. Kadro arkadaşlarımın da hepsi özverili, ben yeterli bir sonuç alacağımızı düşünüyorum. Taraftarımıza da seslenmek istiyorum. Bu güç periyotta bizi yalnız bırakmasınlar daima birlikte bu durumun üstesinden geleceğiz. Daima birlikte buradan çıkacağız, o yüzden ben olumlu düşünüyorum. Bu maç uygun geçecek bizim için” formunda konuştu.

Muhammed Gönülaçar: “Düştüğü yerden kaldırırız ve makûs gidişata da son veririz”

İdmanda Eyüpspor maçı öncesinde çalışmalarına tam gaz devam ettiklerini belirten orta saha oyuncularından Muhammed Gönülaçar ise “Sonuç prestijiyle son vakit içinderda berbat bir gidişatımız var bunu düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Yeni hocamızla birlikte yeni hava yakalamaya çalışıyoruz. Bu da Eyüp ve kupa ile Adanaspor maçlarında bizim için çıkış maçları olacağını düşünüyorum, umuyorum. Güzel bir ekibiz. Bunu dönem başında toplandıktan daha sonra geç toplanmamıza karşın toparlanmayı süratle göstermiştik. Buraya geldik ancak buradan toparlamak da bize düşüyor. Deneyimli oyuncularız, bunu bilen oyuncularız umarım bu makus gidişata toparlayıp hocamızla bir arada düzgün bir çıkışa geçeriz diye düşünüyorum. Bu kent bu mescide başarıyı hak ediyor ve sahiden epey hoş bir kulüp ben büyük topluluklarda da oynadım. Umarım düştüğü yerden kaldırırız ve berbat gidişata da son veririz” sözlerini kullandı.

İHA