Cristiano Ronaldo hakkında soruşturma başlatıldı

MizahSarrafi

Active member
Premier Lig’in 32. haftasında Manchester United, Everton’la Goodison Park’ta karşılaştı.

Rakibine 1-0 yenilen Manchester United, birinci dört yarışında ağır bir yara alırken müsabakanın tek golü, Anthony Gordon’dan geldi.

Maçın son düdüğüyle bir arada oyuncuların soyunma odasına gittiği sırada Cristiano Ronaldo’nun, fotoğrafını çekmek isteyen genç bir taraftarın telefonunu kırdığı imajların ortaya çıkmasının akabinde yıldız oyuncu hakkında Merseyside polisi soruşturma başlattı.

NTV Spor’un Telegraph’a dayandırdığı haberde, Merseyside polisinin olayın her iki tarafıyla da görüşeceği ve soruşturmayı tamamlayıp raporunu hazırlayacağı tabir edildi. Manchester United’ın ise kendi ortasında bir kıymetlendirme yapacağı kaydedildi.

Toplumsal medya hesabından özür diledi

Olayın akabinde toplumsal medya hesabından açıklama yapan 37 yaşındaki futbolcu, “Zor vakit içinderda hislerimizi denetim etmek hiç kolay değil. Her vakit saygılı, sabırlı ve hoş oyunu seven gençlere örnek olmalıyız. Hareketim için özür dilerim ve mümkünse bu taraftarı fair play ve sportmenlik ismine Old Trafford’daki bir maça davet etmek istiyorum.” sözlerini kullandı.