Coco Gauff – Aryna Sabalenka’ya Karşı Öne Çıkanlar, ABD Açık 2023 Tek Bayanlar Finali: Coco Gauff, Aryna Sabalenka’yı Yenerek Maiden ABD Açık Şampiyon

YaratıcıKalem

Active member
Coco Gauff, Aryna Sabalenka’yı yenerek ABD Açık 2023 şampiyonluğunu kazandı© AFP

Coco Gauff ve Aryna Sabalenka’nın Öne Çıkan Maçları, ABD Açık 2023 Tek Bayanlar Finali:
Amerikalı genç Coco Gauff, Cumartesi günü ABD Açık’ı kazanmak için geriden geldi ve Belaruslu Aryna Sabalenka’yı yenerek ilk Grand Slam şampiyonluğunu perçinledi. 19 yaşındaki Gauff, Arthur Ashe Stadyumu sahasında cesur bir performans sergileyerek 2 saat 6 dakikada 2-6, 6-3, 6-2 galibiyet alarak sezonun kaderinde masalsı bir dönüşümü tamamladı. Florida’dan gelen altıncı seribaşı, gelecek hafta sıralamada dünya bir numarası olacak olan zorlu ikinci seribaşı Sabalenka’ya karşı zayıf oyuncu olarak finale çıktı. Ancak 28.143 kişilik rekor bir seyirci kitlesinin izlediği hatalarla dolu finalde her iki oyuncu da çok sayıda hata yaparken, hak edilmiş bir zafere imza atmak söz konusu olduğunda cesaretini koruyan kişi Gauff oldu.

İşte Coco Gauff ve Aryna Sabalenka arasındaki ABD Açık 2023 Tek Bayanlar Finalinin Öne Çıkanları:

• Eylül10202304:09 (GERÇEK)

ABD Açık Tek Bayanlar Final Canlı: Gauff başardı!

Amerikalı genç Coco Gauff, Cumartesi günü ABD Açık’ı kazanmak için geriden geldi ve Belaruslu Aryna Sabalenka’yı yenerek ilk Grand Slam şampiyonluğunu perçinledi.

19 yaşındaki Gauff, Arthur Ashe Stadyumu sahasında cesur bir performans sergileyerek 2 saat 6 dakikada 2-6, 6-3, 6-2’lik galibiyet elde etti.

• Eylül10202303:53 (GERÇEK)

ABD Açık Tek Bayanlar Finali Canlı Yayını: Neredeyse bitti!

5-2 ve Coco Gauff’a bir mola daha! Genç oyuncunun dayanıklılığı etkileyiciydi. Ne performans!

• Eylül10202303:39 (GERÇEK)

Amerika Açık Tek Bayanlar Finali Canlı: Gauff 2 maç uzakta!

Gauff, Sabalenka’nın servisini bir kez daha kırdı. Ne oluyor? Genç oyuncu muhteşem bir performans sergiliyor ve 3. sette durum 4-1.

• Eylül10202303:29 (GERÇEK)

ABD Açık Tek Bayanlar Finali Canlı: Sonuna kadar Gauff!

Erken bir mola ve mükemmele yakın bir servis oyunu – Coco Gauff sansasyonel görünüyor. İlk grand slam zaferine yaklaşan genç oyuncudan muhteşem bir maç.

• Eylül10202303:18 (GERÇEK)

ABD Açık Tek Bayanlar Finali Canlı: Gauff ikinci seti kazandı!

O başardı! Coco Gauff ikinci seti 6-3 kazandı ve maç başladı! Oyun için karar verme setine ihtiyaç duyulacak ve bu çok çok ilginç bir hal alıyor.

• Eylül10202303:11 (GERÇEK)

ABD Açık Tek Bayanlar Final Canlı: Gauff 2. seti kazanmanın eşiğinde!

İkinci sette 5-3 ve Coco Gauff’un kazanmasına çok az kaldı. Gençlerden unutulmaz bir geri dönüş ve kalabalık bunu takdir ediyor!

• Eylül10202303:01 (GERÇEK)

ABD Açık Tek Bayanlar Finali Canlı: Sonuna kadar Gauff!

Coco Gauff’tan harika bir geri dönüş! Bir mola ve gençlerin lehine 4-2. Bu maçta çok iyi toparlandı.

• Eylül10202302:40 (GERÇEK)

ABD Açık Tek Bayanlar Finali Canlı: İkinci sette 1-1!

Aryna Sabalenka ve Coco Gauff servislerini sürdürürken ikinci sete de benzer şekilde başladılar. 1-1 ve bu ilginçleşebilir.

• Eylül10202302:32 (GERÇEK)

ABD Açık Tek Bayanlar Finali Canlı: Aryna Sabalenka 1. seti kazandı!

Bir mola daha ve ilk set Aryna Sabalenka’ya gidiyor! Coco Gauff tamamen geride kaldı ve Sabalenka seti 6-2 kazandı.

• Eylül10202302:21 (GERÇEK)

ABD Açık Tek Bayanlar Final Canlı Yayını: Kontrol Aryna Sabalenka’da!

Aryna Sabalenka servisini tuttu ve şimdi durum 4-2! Sonunda Sabalenka ile aralarında biraz mesafe bırakarak ilk sette hızlı olmaya çalışacaklar.

• Eylül10202302:16 (IST)

ABD Açık Tek Bayanlar Finali Canlı Yayını: Aryna Sabalenka yine kırıldı!

Bir mola daha! Maçın 3’üncüsü! Sabalenka bir kez daha öne geçti ve ilk sette Gauff karşısında 3-2 öne geçti.

• Eylül10202302:05 (IST)

ABD Açık Tek Bayanlar Finali Canlı: Gauff geri dönüyor!

Coco Gauff, Sabalenka’nın servisini kırmak için mücadele edene kadar işler her zamanki gibiydi. Artık durum 2-2 ve Belaruslular 3 çift hatadan sonra yalnızca kendilerini suçlayacak.

• Eylül10202301:56 (IST)

ABD Açık Tek Bayanlar Finali Canlı: İlk mola!

Aryna Sabalenka’ya erken avantaj! Tecrübeli oyuncu setin ilk oyununu bozdu ve bu liderlik çok önemli olabilir.

• Eylül10202301:46 (IST)

ABD Açık Tek Bayanlar Finali Canlı: Oyun Başlıyor!

Final başlıyor! İki oyuncu da iyi bir başlangıç yapmak isteyecek. Galibiyet Aryna Sabalenka’nın dünyada 1 numara olmasını sağlayacak.

• Eylül10202301:31 (IST)

ABD Açık Tek Bayanlar Finali Canlı Yayını: Finale dakikalar kaldı!

Finale dakikalar kaldı. Her iki oyuncu için de büyük bir fırsat ama odak noktası büyük bir şampiyonluk arayan genç Gauff olacak.

• Eylül10202301:13 (IST)

ABD Açık Tek Bayanlar Final Canlı: Tarihçe!

Gauff, “İklim değişikliğine kesinlikle inanıyorum” dedi. “Daha iyi yapabileceğimiz şeyler olduğunu düşünüyorum.

“Turnuvaların çevre için daha iyi şeyler yapmak için şeyler yaptığını biliyorum. Bunun benim maçımda olmamasını mı tercih ederdim? %100 evet. Burada oturup yalan söylemeyeceğim.

“Bunun gibi anların tarihi belirleyen anlar olduğunu düşünüyorum. Bunun benim maçımda yaşanmamasını tercih ederim ama protestoculara kızmadım. Stadyumun eğlenceyi kesintiye uğrattığı için kızdığını biliyorum.

“Açıkçası bunun 6-4, 1-0 kazanırken olmasını istemiyorum ve ivmenin devam etmesini istedim. Ama hey, eğer seslerini duyurmak için yapmaları gerektiğini hissettikleri şey buysa” “Buna gerçekten üzülemiyorum.”

• Eylül10202301:00 (IST)

ABD Açık Tek Bayanlar Finali Canlı Yayını: Sabalenka’nın söyledikleri!

Sabalenka, “Bu oyunu tersine çevirebildiğim ve bu galibiyeti elde edebildiğim için kendimle gerçekten gurur duyuyorum çünkü bu inanılmazdı” dedi.

“Ben de ‘Hadi, denemeye devam et, zorlamaya devam et, bilmiyorum, fazladan bir şeyler yap. Sadece bu maçı tersine çevirmeye çalış’ dedim.”

“İlk kez Amerika Açık’ta finalde olmak gerçekten çok anlamlı” diye ekledi.

• Eylül10202300:49 (IST)

ABD Açık Tek Bayanlar Finali Canlı: Gauff’un anı!

Amerikalı genç Coco Gauff, iklim protestocularının Perşembe günü ABD Açık finalinde Karolina Muchova’yı düz sette mağlup etmesinden kaynaklanan 49 dakikalık duraklamayı umursamadı.

Floridalı 19 yaşındaki oyuncu, protestocuların müdahalesi nedeniyle tamamlanması yaklaşık üç saat süren yarı finali 6-4 ve 7-5’lik setlerle kazandıktan sonra Flushing Meadows’taki ilk finaline yükseldi.

• Eylül10202300:37 (IST)

Amerika Açık Tek Bayanlar Finali Canlı: Aryna Sabalenka finalde!

Aryna Sabalenka yenilginin eşiğinden döndükten sonra üçüncü sette eşitlik bozmalarda Amerikalı 17. seribaşı Madison Keys’i mağlup etti ve evinde favori Coco Gauff’a karşı ABD Açık finalinde yer aldı.

Maçın ikinci setinde Keys servis attı ancak dünyanın bir numarası olan Sabalenka, 2017 ikincisini 0-6, 7-6 (7/1), 7-6 (10/5) yenerek ikinci Grand Slam’ine ulaştı. final.

• Eylül10202300:24 (IST)

ABD Açık Tek Bayanlar Final Canlı: Merhaba, hoş geldiniz!

Coco Gauff ve Aryna Sabalenka arasında oynanan ABD Açık 2023 tek kadınlar finalinin haberine hoş geldiniz. Sabalenka daha önce Grand Slam şampiyonluğu kazanmış olsa da bu, Gauff için büyük bir fırsat.

Bu makalede bahsedilen konular