Çaykur Rizespor Bayan Futbol Ekibi amaca kilitlendi

MizahSarrafi

Active member
Kuraların çekilmesiyle Turkcell Bayan Futbol Harika Ligi 2021-2022 döneminde B kümesinde yer alacak olan Karadeniz takımı Çaykur Rizespor hazırlıklarını Mehmet Cengiz Spor Tesislerinde sürdürüyor. Ligin birinci haftasında 19 Aralık Pazar günü Vavacars Fatih Karagümrük’ün konuğu olacak olan yeşil-mavili takım müsabakadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Döneme en yeterli biçimde hazırlandıklarını ve kupa maksadıyla lige başlayacaklarını lisana getiren Çaykur Rizespor Bayan Futbol Kadrosu teknik Yöneticisi İlknur Aktaş “Kadın ekibi bu yıl kuruldu. Sayın liderimiz Tahir Kıran’ın dayanağı ile kuruldu. Bunun için de memnunuz. Kuralar çekildi, düzgün bir guruptayız. Sonuçta Türkcell Harika Lig ’de bulunan hiç bir ekip kuvvetsiz değildir. Rakibin küçüğü büyüğü olmaz, rakip her vakit rakiptir. Yaklaşık 2 buçuk aydır epey âlâ bir idman performansımız var. Gerek taktiksel, gere fizikî ne yaptığımızı biliyoruz ve transferlerimizi de bu doğrultuda yaptık. Eksiklerimiz de vardı. Onları da tamamladık. En yeterli biçimde lige hazırlandığımızı düşünüyorum. Çıkıp elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Rizelilere kupayı getirme kelamımız vardı. İnşallah dönem sonunda kupayı kente getirecek kadro biz olacağız” sözlerini kullandı.

“Bu lig için kapalı kutuyuz”

Ligi âlâ tahlil ettiğini ve her maça galibiyet parolası ile çıkacaklarını lisana getiren Aktaş “Ben bilerek istemedim bir hazırlık maçını zira biraz eksiklerimiz de vardı. Transfer sürecinde epeyce hassas hareket ettik. En yanlışsız noktalara transfer yapmayı düşündüğümüz için biraz kendimizde kapalı kaldık. Bu lig için kapalı kutuyuz. Çok kuvvetli bir grubuz. Pas yapan bir grubuz ve pasla yoracağımız epeyce ekip var. Ligi tanıyorum. Bende 20 yıl top oynadım. Kadroların düzeylerini biliyorum, âlâ tahlillerini yaptım aslına bakarsanız. Rakiplerimizin karşısına en uygun sistemle çıkıp galibiyetlerimizi alacağız” dedi.

“Rize’yi temsil edeceğim için gururluyum”

Grubun 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Ceyda Aytemiz “Bir Ardeşenli olarak Rize’yi temsil edeceğim için hayli gururluyum. Pas yapan, kaliteli bir kadromuz var. Ben kadroya epeyce güveniyorum. Lige şampiyonluk için çıkıyoruz. Şampiyon olabileceğimize de inanıyorum. Fatih Karagümrük ile bir maçımız var. Oda bu yıl kuruldu ve kaliteli futbolcuları var. Birinci galibiyet epey kıymetli. İnanıyorum ekibime galibiyet gelecek” formunda konuştu.

“Çok hoş sonuçlar alacağız”

Şampiyonluk hedeflediklerinin altını çizen grubun 17 yaşındaki sol beki Zehra Şeker “Kendi ilimin formasıyla ter dökeceğim için epey keyifli ve fazlaca gururluyum. bu biçimde bir ortamda bize kendimizi gösterme talihi tanındı. Çok kuvvetli hazırlanıyoruz. Şampiyonluk düşünüyoruz ve inşallah da olacağız. Her şeyimizi alana koyacağız, canımızı dişimize takacağız. Çok hoş sonuçlar alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

İHA