Caner Erkin’in transfer planını menajeri deklare etti!

MizahSarrafi

Active member
Harika Lig grubu Fatih Karagümrük, 4 Aralık 2022’de Caner Erkin’le yollarını ayırmıştı. Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada “Futbolcumuz Caner Erkin ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze yaptığı katkılardan dolayı Caner Erkin’e teşekkür eder, bundan daha sonraki mesleğinde muvaffakiyetler dileriz” tabirleri kullanılmıştı.

ASİST KRALLIĞINDA İKİNCİ SIRADA

Sezona fırtına üzere bir giriş yapan tecrübeli sol bek, Üstün Lig’de asist krallığında eski kadro arkadaşı Fabio Borini’nin (7) akabinde 6 asistle ikinci sırada yer alıyor. Kırmızı-siyahlı formayla gösterdiği performansla beğeni toplayan ve eski günlerine geri dönüş sinyalleri veren Caner Erkin, Stefan Kuntz’un kendisini aday takıma dahil etmemesine şu sözlerle reaksiyon göstermişti: “Kariyerimin en uygun dönem açılışlarından birini yapmış, her Türk sportmen üzere ulusal kadroya seçilme gururunu yaşamak isterken, dün haberim oluyor ki ulusal kadrosu bırakmışım. Ben ulusal ekibi bırakmadım. Bana muhtaçlık olduğu her vakit da hizmet vermekten memnunluk duyarım. Lakin üzülerek söylüyorum ki dünkü açıklamalardan anladığım kadarıyla ulusal kadro beni bırakmış.”

http://instagr.am/p/CnWXul-qrJd/

1 GOL, 10 ASİSTLİK KATKI

Fenerbahçe ’de ikinci Vitor Pereira periyodunun akabinde sarı-lacivertli ekipten ayrılan Caner, 2021/2022 döneminde Fatih Karagümrük’e transfer oldu. Kadrodan ayrıldığı güne kadar 43 defa kırmızı siyahlı formayı sırtına geçiren deneyimli oyuncu, kulübüne 1 gol, 10 asistlik katkı sağladı.

‘CANER’İN ÖNCELİĞİ AVRUPA’

Şu anda boşta olan ulusal futbolcunun transfer rotası merak edilirken, menajer Batur Altıparmak, Skorer’e özel açıklamalarda bulundu. Altıparmak, yaptığı açıklamada, “Süper Lig’den 3-4 ekipten teklif aldık. Avrupa kulüplerinin de Caner’e ilgisi var. Caner’in önceliği Avrupa’da oynamak. 1 hafta ortasında teklifleri değerlendirip sonucumızı vereceğiz” formunda konuştu.