Felaket
New member
Börek Tadında Kaygana Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 1 su bardağı un
- 1 su bardağı süt
- 4 adet yumurta
- Maydanoz
- Dereotu
- 3-4 tane taze soğanın yeşil kısmı
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay bardağı kadar beyaz peynir rendesi
Not EkleTanımı Yazdır
- Bir kapta unu, sütü ve tuzu peyniri karıştıralım daha sonra yumurtaları ekleyelim.
- En son yeşillikleri ekleyip çırpalım.
- Yanmaz tavaya 2 yemek kaşığı sıvı yağ alıp kızdıralım.
- Akabinde hamuru döküp artlı önlü kızartalım.
- Hamur bitene kadar birebir süreci yapalım.
- Dilerseniz rulo şekilde servis yapabilirsiniz afiyet olsun.