Barcelona’da yeni periyot resmen başladı! Xavi imzayı attı

MizahSarrafi

Active member
Futbolculuk devrinde mesleğine sayılamayacak kadar epeyce kupa sığdıran, altyapısından çıkıp artık de Barcelona’nın hocalığını gerçekleştirecek olan Xavi imzayı attı.

Xavi Hernandez, Camp Nou’da Barcelona için 2.5 yıllık kontrat imzaladı. 41 yaşındaki teknik adamın imzası yakın vakit büyük yankı uyandırdı.

Katalan kulübü Xavi Hernandez’in geri dönüşü için imza merasimi düzenledi. Barça taraftarları tanıtım için tribünlere akın ederken taraftarlar Xavi’ye tezahüratlartla eşlik etti.

İmza merasiminde konuşan Xavi heyecanını gizlemedi ve gayelerini anlattı.

“Bu bir hayalin gerçekleşmesi… 2015’te hayalim geri dönmekti ve geri dönüyorum. Azamî sorumluluk ve azamî istekle… Çok çalışmamız gerekiyor. Çabucak işe başlamak istiyorum. Barça’nın konutum olduğunu hissediyorum lakin ne kadar büyük bir sorumluluğum olduğunun da farkındayım. Güç bir vakitte geldim ancak hazırım”

“DNA’m değişmedi. Topa sahip olan, talih yaratan, ağır tempolu bir Barça… Biroldukca şeyi toparlamamız gerekiyor. Kulübü tanımak bir avantaj. Hepimiz tıpkı tarafta uğraş etmeliyiz. Barça’nın bir sefer daha şampiyonluklar peşinde koşması için daima birlikte olmalıyız”

Xavi Hernandez, Camp Nou’da Barcelona için 2.5 yıllık kontrat imzaladı. 41 yaşındaki teknik adamın imzası yakın vakit büyük yankı uyandırdı.

Katalan kulübü Xavi Hernandez’in geri dönüşü için imza merasimi düzenledi. Barça taraftarları tanıtım için tribünlere akın ederken taraftarlar Xavi’ye tezahüratlartla eşlik etti.

İmza merasiminde konuşan Xavi heyecanını gizlemedi ve maksatlarını anlattı.

“Bu bir duşun gerçekleşmesi… 2015’te hayalim geri dönmekti ve geri dönüyorum. Azamî sorumluluk ve azamî istekle… Çok çalışmamız gerekiyor. Çabucak işe başlamak istiyorum. Barça’nın konutum olduğunu hissediyorum lakin ne kadar büyük bir sorumluluğum olduğunun da farkındayım. Sıkıntı bir vakitte geldim ama hazırım”

“DNA’m değişmedi. Topa sahip olan, talih yaratan, ağır tempolu bir Barça… Biroldukça şeyi toparlamamız gerekiyor. Kulübü tanımak bir avantaj. Hepimiz tıpkı tarafta gayret etmeliyiz. Barça’nın bir kere daha şampiyonluklar peşinde koşması için daima bir arada olmalıyız”