Arti Singh, Govinda Amcanın Düğününe Katılıp Katılmayacağını Açıkladı: “Eminim…”

YaratıcıKalem

Active member
Arti Singh ve Govinda birlikte fotoğrafta.

Yeni Delhi:

25 Nisan'da evlenmeye hazırlanan Arti Singh, yalnızca yaklaşan evliliğiyle değil, aynı zamanda amcası Govinda ile 'Chi'si arasındaki anlaşmazlık nedeniyle yıllar süren ayrılığın ardından barışması nedeniyle de ilgi odağı oldu. -chi Mama' ve kardeşi Krushna Abhishek. Kardeşlerin Govinda ile gergin ilişkisi bir süredir yaygın bir tartışma konusuydu. Ancak Arti düğününe hazırlanırken ilişkilerin çözüldüğü görülmektedir.

Yakın zamanda ETimes TV'ye verdiği bir röportajda Arti, Govinda'ya düğün haberini paylaşmak için ulaştığını ve Govinda'nın onun adına duyduğu mutluluğu dile getirdiğini açıkladı. Şöyle dedi, “Evet, Chi Chi anneme düğünümden bahsettim ve o benim adıma çok mutlu oldu. Umarım onlar (Govinda ve ailesi) düğünde beni kutsarlar. Aslında beni sevdikleri için katılacaklarından eminim. “

Arti Singh, 2021'de Indian Express ile yaptığı bir röportajda, Govinda ile Krushna arasındaki anlaşmazlığın bir sonucu olarak yaşadığı olumsuzluklardan bahsetti. “Filler kavga ettiğinde acı çeken çimenlerdir” anlamına gelen bir Hint atasözüne atıfta bulunarak, çatışmalarının asıl yükünün kendilerine ait olduğunu kabul etti. Arti Singh, Krushna ile Govinda arasındaki anlaşmazlığın birkaç yıl önce Krushna'nın eşi Kashmera Shah'ın sosyal medyada Govinda ve eşi Sunita Ahuja hakkında aşağılayıcı açıklamalar yaptığı iddiasıyla nasıl tırmandığını anlattı.

2019'da Krushna Abhishek hatalı olduklarını ve Govinda ile barışmak istediklerini itiraf etti. Kısa bir süre sonra Sunita, Times Of India'ya verdiği bir röportajda şunları söyledi: “Krusna ve Kashmera ile tüm bağlarımızı kopardık ve yemin ederim bu sefer bir düzeltme başlatmayacağım. İki yıl önce bunu yapmakla aptallık ettim. Govinda onlar konusunda haklıydı. Onlara bir şans daha vermemiz gerektiğini düşünmem benim hatamdı.”

Evliliğiyle ilgili konuşan Arti Singh, ETimes TV'ye bunun “tamamen görücü usulü bir evlilik” olduğunu söyledi. “Bu tamamen görücü usulü bir evlilik. Açıkçası birbirimizi daha iyi tanımak ve uyumluluğumuzu değerlendirmek istediğimiz bir flört dönemi vardı. İlk olarak geçen yıl 23 Temmuz'da konuştuk ve onun doğum gününden sonra (5 Ağustos) tanıştık. İşler ilerledikçe Kasım ayında bu ilişkiye bağlanmaya karar verdim. Ancak her iki ailemiz de birlikteliğimizi onaylayana kadar ilerlemedik. 1 Ocak'ta Dipak bana gurujimin Delhi'deki tapınağında bir yüzükle evlenme teklif etti ve “Evet dedim. O anı taahhütüm olarak görüyorum.”