Felaket
New member
Aile Uzunluğu Rahmet Pizza Tanımı İçin Malzemeler
Hamuru için;
Not EkleTarifi Yazdır
Aile Uzunluğu Rahmet Pizza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Hamuru için;
- 1 bardak süt (Ilık)
- 1 bardak su (Ilık)
- Yarım su bardağı ayçiçek yağı
- 2 tatlı kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı tozşeker
- Yarım paket yaş maya
- 1 kg un (Kontrollü ekleyelim)
- Üzerine yeniden dökmek için yarım çay bardagı sıvı yağ
- 500 gram domates sosu
- 2 tatlı kaşığı pulbiber
- 2 tatlı kaşığı tuz (Kontrollü ekleyin)
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 paket thunfisch (Ton balığı)
- 3 adet kapya biber
- 2 adet kırmızı soğan (Halka doğranmış)
- Konserve mısır
- Brokoli (Haşlanmış)
- Rendelenmiş mozzarella (Kaşar peyniride olur)
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle hamurumuzu yoğuruyoruz bunun için uygun bir kaba evvel sıvıları daha sonra şekeri ondan sonrasında mayayı koyarak mayamızı etkinleştirelim ondan sonrasında unumuzu ve tuzumuzuda ekleyip, yumuşak bir hamur yoğuralım.
- Üzeri için yarım çay bardağı sıvı yağı üzerine sürüp, streçleyip mayalanmaya bırakalım.
- Sosunu ve materyallerimizi hazırlayalım.
- Sosu için tüm malzemeyi karıştıralım.
- Üzeri için gereçlerimizi de doğrayıp hazırlayalım.
- Mayalanan hamurumuzu bezelere ayıralım ve unlanmış tezgahın üzerinde yapabilirseniz elle açalım hamurlarımızı elimizde büyütelim.
- Hamuru merdane ve oklava kullanmadan yaparsanız pizzalarınız puf puf olur ondan sonrasında üzerine sosumuzu sürelim onun üzerine peynirimizi serpiştirelim ve gereçlerimizi yerleştirelim.
- Ben fırında pişirdim 200 derecede 15 dkk siz isterseniz tavada yada taşfırın üzere makinelerdede yapabiliriz deneyeceklere şimdiden afiyet olsun
Aile Uzunluğu Rahmet Pizza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı